Hvordan sletter jeg min facebook konto. Hvordan sletter jeg min Facebook profil konto? 2019-07-31

Hvordan sletter jeg min facebook konto Rating: 7,7/10 898 reviews

Sådan sletter du din facebook

hvordan sletter jeg min facebook konto

Kan du ikke bare lade din personprofil være inaktiv? Eneste måten å gjøre det på, var å trykke på din link i tidligere svar på bannene spørsmål om samme. Fremgangsmåten må da bli å kontakte Facebook. Sådan slettes Facebook-konto Efter at have logget på den konto, der skal slettes, skal du åbne indstillingerne øverst til højre, der viser alle tilgængelige menuer. Jeg kan simpelthen ikke få slettet den profil, som jeg ikke vil have, de afkræver mig mit telfonnummer for overhovedet at kunne logge på -er det lovligt?? Slet Facebook profil Hvis du i stedet helt vil slette din profil på Facebook, så kan du gøre det på følgende måde. Problemet er, at da jeg i sin tid fik tildelt den mailadresse, var jeg inde at ændre den til en anden.

Next

Hvordan slette Facebook

hvordan sletter jeg min facebook konto

Hvis du kan få adgang til e-mail adressen, kan du ved login på Facebook, klikke på at du har glemt adgangskoden. Profilen forsvinner fra Facebook, og du kan velge å ikke motta flere e-poster fra Facebook, og å ikke motta meldinger på Messenger. Vælg Kontoindstillinger i menuen Konto, som ligger øverst til højre på facebook. Der kan gå op til 48 timer, før du modtager mailen med linket, men som regel går det dog meget hurtigere. Det er dejligt frit for mobberne at sidde derhjemme foran computeren og svine andre til i et offentligt forum.

Next

Sådan sletter du en Facebook

hvordan sletter jeg min facebook konto

Den ville egentlig altid bare være der, uden at du kunne gøre noget. Nu kan jeg se, hvordan enhver bruger ser min profil eller mine venners profil. Under alle omstændigheder vil kontoen blive slettet offentligt, og den bliver helt slettet efter 14 dages periode. Legg merke til den «morsomme» overskriften i vinduet som enten er grov oversettelsesfeil eller en måte for å skremme folk til å la være å slette kontoen sin : 5 Etter å ha fylt ut nødvendig info lurer på om ordene bagdad og witnesses har sammenheng med «ødeleggelsen» av Facebook-kontoen min? Trykker jeg «jeg har ikke tilgang til denne lenger» må jeg oppgi en annen epost adresse, men denne endringen blir ikke gjort før om 30 dager! Er helt desperat, det er mange år siden nå, å laget en ny konto. Dermed ikke sagt, at det ikke kan gøre en forskel at slette de største spor. Hej Kirsten Jeg ved faktisk ikke om du kan genaktivere din konto efter en måneds tid, men synes da klart du skal prøve, hvis du gerne vil være helt sikker. Altså dataene ligger jo på Facebooks servere, og fordi man nedlægger sin profil, behøver det jo ikke betyde at de rent fysisk sletter dataene fra deres servere.

Next

Sådan sletter du en Facebook

hvordan sletter jeg min facebook konto

Det ser ud som om det er en der hedder Manuel der har oprettet den, og hans initialer kunne minde om mine, så måske er den fejloprettet, hvad ved jeg? Hvis du sletter din profil, vil beskederne i et vist omfang stadig ligge hos modtageren. Den administreres så af din private profil, men det gør jo ikke noget. Hej Thomas Det du oplever omkring at din e-mail adresse m. Der fortæller den hvordan du lukker en profil. Altså tilføje en af jer som administrator, hvorefter han kan slettes som administrator af siden. Når du er logget ud af Facebook, kan du på forsiden, lige under hvor du logger ind, trykke på at du har glemt koden. Den sociale tjeneste har i eksplosiv fart fået tilslutning fra utroligt mange brugere verden over.

Next

Hvordan sletter jeg min Facebook

hvordan sletter jeg min facebook konto

Har du sett min tidligere kommentar lenger oppe om dette? Se selv hvad Facebook skriver på siden: Klik for at se i stort format Ønsker du kun at sætte din profil på pause, så er det selvfølgelig dette du gør. For at kunne oprette profilen, skal din datter have haft adgang til en e-mail adresse. Jeg vil først og fremmest opfordre jer til, om ikke I kan opspore denne person, som jo stadig må være administrator for siden. Dernest kan du markere «Dette er den gamle profilen min» og velge «Steng denne brukerkontoen». Jeg får cirka hver anden dag en mail fra facebook på spansk. Efter ens død kan det være rart for både den afdøde og de efterladte at få ryddet op i de største internetlevn. Det er ikke alle der bryder sig om at en masse mennesker kan læse med på hvem man er venner med, hvad man laver og skriver på sin væg og hvilke billeder man har lagt op.

Next

Sådan sletter du en Facebook

hvordan sletter jeg min facebook konto

Det er dog muligt at gemme dine billeder inden du nedlægger kontoen — Det kommer vi til om lidt. Lurer på hvordan jeg sletter en gammel konto. Hei, en ting er å gå gjennom den grusomheten å miste en venninne. Prøv at se om du kan logge på facebook med de koder du bruger. Det gjør du slik: 1 Logg deg inn på Facebook. Det skal uploades til Facebook, og herefter vil de slette profilen.

Next

Slette Instagram konto

hvordan sletter jeg min facebook konto

Derefter kan du logge på Facebook med den anden profil som du ønsker at bevare. Læs også: Ryd op Inden du sletter din profil, så få ryddet op i alt det private, du har liggende på din profil. Det gør du ved at logge ind på din profil, hvor du så har mulighed for at annullere. Har dog ikke helt kunnet lure hvorfor disse kommentarer ikke slettes. Nederst til høyre Steg 5 Du kommer så til siste side hvor du får opplyst om at kontoen din vil lagres i 30 dager før den slettes helt. Dog mener jeg nu, at hvis man sletter sin profil, så forsvinder beskederne hos modtageren efter et godt stykke tid men det er måske et år eller sådan noget.

Next

Sådan sletter du din facebook profil

hvordan sletter jeg min facebook konto

En god regel at leve efter på nettet er, at så snart du poster noget på nettet, så er det der til evig tid. Muligheden for mindesmærke findes , og her skal du også kunne verificere, at personen er død. Annonce Slette Instagram profil Hvis du vil slette Instagram profilen permanent, skal du følge denne fremgangsmåde. I starten af Facebooks tid, kunne du ikke slette din facebook profil permanent, men kun deaktivere den. Håber det kan hjælpe dig. Hun kender ikke hans password, så hun kan ikke gå ind og bruge den sædvanlige metode til nedlæggelse af profilen. Hvis du ikke ønsker at slette Instagram permanent, kan du nøjes med at deaktivere din konto, så du kan åbne den igen på et senere tidspunkt.

Next